lauantai 30. huhtikuuta 2011

GOLGATAN VOITTO jatkuu

Sitten Jeesus kohotti katseensa Tuonelan perälle ja huusi: " Tulkaa minun Isäni siunatut!"

Suunnaton kansanpaljous alkoi liikehtiä Tuonelan hämäryydessä ja liikkua kohti Jeesusta.  Ensin tulivat Aadam ja Eeva.  He tervehtivät Jeesusta ja sanoivat  iloisesti: "Siis sinä olet hän, joka rikkipolkee käärmeen pään!  Usein Eevan kanssa pohdimme, milloin näkisimme pettäjämme pään murskattavan ja kuka sen tekisi!  Ylistys ja kunnia sinulle Messiaamme!"

Heti senjälkeen tuli Abraham sukuineen.  Hekin polvistuivat Messiaan eteen.  "Nyt ymmärrän, miksi minua koeteltiin, olisinko valmis uhraamaan ainokaisen poikani, vaikkakin enkeli sen sitten esti.  Isä Jumala joutui sen todella tekemään meidän kaikkien sovitukseksi!  Ole ylistetty Jumalan Uhrikaritsa, joka otit pois maailman synnin!"

Myös profeetat iloitsivat nähdessään hänet, joka täytti ne sadat profetiat, joita he olivat kertoneet siitä, mitä Messias aikanaan tekisi ja millainen hän olisi.  Yhdessä Jeesuksen kanssa he julistivat ja kertoivat kaikesta siitä, mitä oli kirjoitettu ja kuinka ne olivat täyttyneet.

Koko kansainpaljous polvistui Jeesuksen eteen ylistämään häntä.  Mutta Jeesus sanoi: "Lähdemme nyt täältä ylös Isän luo!  Abraham, sinä johdat tätä joukkoa ja sinun helmaasi he saavat  asettua odottamaan viimeisiä tuomioita".

He kaikki lähtivät iloiten, mutta suuri joukko jäi vielä pimeään Tuonelan perälle.  He olivat niitä, jotka vihasivat Jumalaa, eivätkä olisi mistään hinnasta halunneet Hänen läheisyyteensä.

Vehreä oli se laakso, johon Jeesus johti riemuitsevan joukon.  Sitten Messias viittasi kädellään ja suuri kuilu avautui Tuonelan ja Abrahamin helmassa olevien välille.  Ihmist peittivät silmänsä, sillä vuosituhansien hämäryyden jälkeen laakson kirkkaus oli sokaiseva!

Kun he olivat menneet, julkiseen häpeään asetettu paholainen sähisi raivosta:  "Vihaan Jumalaa ja hänen kuvaansa ihmistä!  Minä kostan tämän Jumalalle! Aikamme on lyhyt ja Helvetin tuli odottaa meitä! Aion houkutella mukaamme niin paljon ihmisiä kuin suinkin!  Mutta miten, minulta on valta pois!
Valhe!!  Valhe toimi paratiisissa ja valhe toimii nytkin, sillä ihminen on typerä ja ylpeä!  He uskovat mieluummin valheen kuin totuuden, kun heitä tarpeeksi imarrellaan.  Valheen-  ylpeyden ja epäuskon ruhtinaat, lähtekää heti liikkeelle ja estäkää tietoa sovituksesta leviämästä!  Sanokaa ihmisille, ettei Jumalaa ole, eikä minuakaan! Hahaa! Työnne kestää aikojen loppuun asti, taistelkaa!  Mutta eniten häiritkää niitä, jotka rukoilevat ja lukevat Raamattua!  Muistuttakaa heitä tekemättömistä töistä tai laittakaa joku ihminen häritsemään heitä!  Tiedon tappiostani  on ennenkaikkea estettävä leviämästä ihmisten tietoisuuteen!

Ja te ilkeyden-,  koston-, vihan-,  kateuden-,  ja itsekkyydenhenget,  saakaa ihmiset halveksimaan ja vainoamaan Jeesukseen uskovia, sillä he muodostavat meille kaikkein vahvimman ja vaarallisimman vastuksen!   Lähtekää liikkeelle!

Ja te nautinnonhalun-,  hillittömyyden-, ja ahneudenhenget  ja saastaiset henget, lähtekää ja houkutelkaa ihmisiä himoilla!  Huumaavat aineet ovat oiva keino, sillä he jäävät niihin kiinni ikuisesti.  Vain Jeesus voi heidät vapauttaa, mutta sitähän he eivät tiedä!  Houkutelkaa aviopuolisot pettämään toisiaan ja lapset kapinaan!  Ja laittomuus!   Houkutelkaa uskovatkin rikkomaan raivostuttavan Kristuksen rakkauden lain ja 10 käskyä myös.

Ja sitten pilkkaavat henget!  Kun te saatte ihmiset pilkkaamaan Jumalaa, he ovat kadotettuja ja myös luonnonvoimat järkkyvät!  Pahaa missä vain ikinä saatte tehdyksi!  Ja koska ihmiset eivät tunne Jumalaa ja hänen poikaansa Jeesusta, heillä ei ole mitään turvaa meitä vastaan!! Hahaa!  Ja kaikki loputkin laiskat pikku demonit, ryhdistäytykää, varsinkin turhamaisuus ja materialismi!  Kyllä johtaja, kuului kaksi pientä ääntä hämärästä.

Mutta uskovat ovat vaarallisia, sillä he voivat sitoa toimintamme Pelastajansa Jeesuksen nimessä.  Mutta kaikki he eivät tiedä sitä!  Sumuttakaa niin paljon kuin mahdollista!  Aiheuttakaa eripuraisuutta uskovien välille, jolloin Pyhän Hengen voima heissä vähenee ja me voimme iskeä.  Yrittäkää pitää heidät katkerina toisilleen, sillä vain silloin Jumala ei anna heillekään anteeksi.  Mutta kun näette uskovien riemuitsevan ja ylistävän Jumalaa ja Hänen poikaansa Jeesusta, lähtekää suinpäin pakoon, sillä siellä on läsnä niin suuri Jumalan kirkkaus, ettei meillä ole mitään mahdollisuutta yhtään mihinkään!  Siellä ikävä kyllä Jumalan kunnia tulee ilmi, sairaita parenee ja ihmiset tulevat tuntemaan totuuden!  Siellä tuhoutuvat kaikki valheeni!  Voi minua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti