perjantai 20. toukokuuta 2011

MESTARIN JOUKKUE

Tuntuuko Sinusta siltä, että olet altavastaajana tällä hetkellä elämässäsi.  Tilanne on 0 -1. Vastustaja näyttää lyövän sinut kaikilla alueilla:  taloudessasi, moraalisesti, ihmissuhteissa, kaikessa!  Älä lannistu, vaan jatka toisessa joukkueessa,  Mestarin joukkueessa. 

Vain yksi joukkue voi voittaa mestaruuden!  Kaikki muut tiimit ovat häviäjiä.  Jeesus on voittanut maailman, Hän on Mestari!   Hänen joukkueessaan sinustakin tulee mestari ja voitat maailman itsessäsi, taloudessasi, moraalissasi, ihmissuhteissa ja teet kaikilla aloilla maalin maalin perään!  Ja jos kuitenkin mokaat, kaverisi paikkaa virheesi.  Sinulla on lähelläsi joku, johon voit sillä hetkellä tukeutua.  Ja kohta peli jatkuu.  Jos taas tuomari viheltää pelin poikki ja joudut jäähypenkille, mieti virhettäsi ja vältä sen tekemistä uudestaan.

Aloita harjoitukset jo tänään.  Tee luja päätös.  Ano jäsenyyttä Mestarijoukkueeseen ja saat sen.  Avaa pelin käsikirja ja lue se huolellisesti.  Rupea sitten harjoittelemaan ohjekirjan mukaan.  Todellinen ilmaveivaus on Rakkauden kaksoiskäsky!  Siihen ohjeeseen sisältyvät kaikki muut ohjeet, joita käsikirjassa mainitaan. Joukkueeseen sisälle pääset kuitenkin täysin Mestarin armosta.

Joudut myös harjoittamaan ruumistasi ja se on joskus todella rankkaa.  On kuin juoksisit maratonia erämaassa.  Se vaihe loppuu kuitenkin ja soveltuvuutesi mukaan Mestari sijoittaa sinut peliin keskustaan tai laidoille, puolustajaksi tai hyökkääjäksi, sillä Hän oivaltaa parhaiten,
minne sovellut, mihin viittaavat ne lahjat, joita Hän on sinussa harjoittanut.

Ja eräänä päivänä riemuitaan valtavan ihmispaljouden kanssa voitosta ja kiitetään Mestaria, että saimme kaiken tämän kokea Hänen joukkueessaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti